Ruud Hoemakers (76)

“Jaimi heeft eigenschappen die bijzonder geschikt zijn om als vertegenwoordiger van D66 op te treden voor Oost Nederland in zijn algemeenheid en voor, zijn geboortestreek, Twente in het bijzonder.

Met een afgeronde studie politicologie en met een sociaal liberale inslag werd hij lid van JD (Jonge Democraten). Vervolgens als fractievoorzitter van de gemeente Losser. Als teamplayer is het gedachtegoed van D66 bij hem goed verankerd en zal hij een positieve bijdrage leveren aan de groepsprestatie. Bruggen slaan en mensen met elkaar verbinden zit in zijn genen, daarbij is hij creatief en “out of the box” denken en doen is bij hem meer regel dan uitzondering. Relatief jong maar door zijn gedrevenheid om kennis op te nemen, al zeer ervaren in het besturen van organisaties en het oplossen van complexe dossiers. Het is dan ook niet uitzonderlijk dat hij bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties werkt.

Aan daadkracht ontbreekt het niet bij Jaimi wat hij aanpakt zal hij, bevlogen als hij is, met volle overtuiging doen. Een betere vertegenwoordiger van Oost Nederland, kan D66 niet wensen, nogmaals ik beveel Jaimi van Essen van harte bij u aan.”

Ruud Hoemakers
Bouwkundige, marketeer, sociaal ondernemer, coördinator Jong Ondernemen

Lees hier waarom ook wij Jaimi steunen!

Lees hier alle steunbetuigingen…